Pencarian disini

Sunday, July 7, 2013

Khutbah Idul Fitri - Basa Sunda (MEMBANGUN KEKUATAN UMAT)

MEMBANGUN KEKUATAN UMAT
الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر
اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِيْنُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَتُوْبُ اِلَيْهِ وَنَعُوْذُ بِاللهِ مِنْ شُرُوْرِ اَنْفُسِنَا وَسَيِّئَاتِ اَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِ اللهُ فَلاَ مُضِلَّ لَهُ وَمَنْ يُضْلِلْ فَلاَ هَادِيَ لَهُ. اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيْكَ لَهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى نَبِيِّنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى ءَالِهِ وَاَصْحَابِهِ وَمَنْ تَبِعَهُ اِلَى يَوْمِ الدِّيْنِ. اَمَّا بَعْدُ: فَيَاعِبَادَ اللهِ : اُوْصِيْكُمْ وَنَفْسِي بِتَقْوَ اللهِ وَطَاعَتِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُوْنَ. قَالَ اللهُ تَعَالَى فِى الْقُرْآنِ الْكَرِيْمِ: يَااَيُّهَا الَّذِيْنَ اَمَنُوا اتَّقُوا اللهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلاَ تَمُوْتُنَّ اِلاَّ وَاَنْتُمْ مُسْلِمُوْنَ


Allahu Akbar 3X Walillahilhamdu. Jamaah Shalat Idul Adha nu dimulyakeun Allah.
Puji sinareng syukur urang panjatkeun kahadirat Allah swt nu tos maparin kanikmatan ka urang sadaya tina jumlah nu pohara seueurna sahingga urang tiasa hadir dina enjing ieu kanggo ngalaksanakeun shalat Idul Adha.
Kadatangan urang enjing ieu sasarengan sareng kahadiran sekitar tilu atanapi opat juta jamaah haji ti seluruh dunia anu nuju ngalaksanakeun ibadah haji di Tanah Suci. Ieu sadaya cukang lantaran ku ayana nikmat nu ageung nu dipasihkeun ku Allah swt ka urang, nyaeta nikmat iman sareng Islam.

Shalawat sareng salam mugia dicurahkeun ka Nabi urang sadaya nyaeta: Habibi, wahabibana, wa…..

Lengkapnya tinggal download azza yach.





Download Office file >> Disini
Password if need: www.gratiskabeh.tk



Buat yang blon tahu cara  downloadnya, mampir Kesini
Cara gabung file dengan HJ-Split atau Power ISO


Enjoy...!!!

Baca juga Artikel menarik lainnya

1 comment:

  1. Alhamdulillhah...manfaat...hatur tank you....hadul sya pemula ,,,agaimana mau tampilan blognya seperti admin ...minta pencerahannya.......www.ngarajibareng.co.id

    ReplyDelete

Silahkan isi komentar dengan bahasa yang baik dan sopan